ماهی حاوی بسیاری از مواد مغذی است که بدن بیشتر انسانها فاقد آنهاست. این مواد شامل پروتئین با کیفیت خوب، ید، ویتامین ها و مواد معدنی مختلف است. برخی گونههای چربی گاه سالمترین گزینههای مغذی به شمار میرود. به همین دلیل، ماهیهای چرب مانند قزلآلا، ساردین، سالمون، ماهی تن و ماهی خالمخالی ازنظر مواد مغذی مبتنی بر چربی در جایگاه بهتری هستند و ویتامین D محلول در چربی هم یکی از این موارد است. ماهیهای چرب دارای اسیدهای چرب امگا۳ است که برای عملکرد بدن و مغز اهمیت فراوانی دارد و با کاهش خطر ابتلا به بسیاری از بیماریها، ارتباط تنگاتنگی دارد. برای دریافت امگا۳ موردنیاز، مصرف ماهیهای چرب، حداقل یک یا دو بار در هفته، توصیه میشود. اگر گیاهخوارید، مکملهای امگا۳ را از میکروآلگها انتخاب کنید.
همچنین بر روی قسمتهایی از مغز که مسئول حافظه و احساسات هستند اثر مثبت میگذارد. مصرف ماهی موجب پیشگیری و درمان افسردگی میشود با توجه به سبک زندگیهای افراد امروزه شیوع افسردگی به خصوص در بین جوانان به شدت افزایش یافته است. مصرف اسید چرب امگا ۳ موجود در گوشت ماهی دقیقا عملکردی مشابه با داروهای ضد افسردگی را دارد و از بروز آن جلوگیری می کند. حتی برای درمان آن نیز مفید است، همچنین ماهی طبق تحقیقات انجام شده در درمان اختلال روانی دو قطبی نیز موثر است. مصرف منظم ماهی ریسک ابتلا به بیماریهای خود ایمنی را پایین میآورد یکی از مهمترین بیماریهای خود ایمنی که بین کودکان و بزرگسالان رایج است، دیابت نوع ۱ میباشد.
استراتژی مدیران این شرکت خلق بیشترین مزیت برای مشتریان و تامین رضایت حداکثری آنها می باشد و موفقیت خود را صرفا در گرو رضایت مشتریان خود می دانند، زیرا در دنیای کنونی و با وسایل ارتباطی پیشرفته و گسترش شبکه های اجتماعی، رضایت مشتریان تنها برگ برنده خواهد بود و لذا بجای صرف بودجه های کلان تبلیغاتی، تمرکز خود را صرف تامین بهترین کیفیت ماهی خوراکی ناخدا طاهر و به تبع آن حداکثر رضایت مشتریان می نمایند.
:: بازدید از این مطلب : 253
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1